Általános információk a kiszállításról

Jelenleg Budapest teljes területére, illetve Győr és környékére vállalunk kiszállítást munkanapokon.

Ünnepnapokon, továbbá szombatra vagy vasárnapra eső munkanapokon nincs kiszállítás.

A 14.00 óráig beérkezett megrendeléseke esetén tudjuk vállalni a következő munkanap történő kiszállítást.

Ha megrendelésed 14.00 óra után adtad fel, akkor a superjuice csomagod kiszállítását legkorábban csak a megrendeléstől számított második munkanapon tudjuk teljesíteni.

Futárunk a megadott szállítási címre 07.00 és 15.00 óra között fog megérkezni Budapesten, Győr és környékén 10.00 és 14.00 óra között.

Amennyiben léböjtöt tartasz és azt a kiszállítás napján kezded el, így kérünk, hogy mindenképpen jelezd, hogy csomagod időben megérkezzen.

Kérjük, hogy a gördülékeny kézbesítés érdekében a megrendelés során a kapucsengő, épület, helyettes – átvevő neve stb. minél pontosabban legyen feltüntetve. Köszönjük.

Kiszállítás dátuma

A megrendeléskor ki kell választani a kiszállítás dátumát. Amennyiben a szállítást a megrendelést követő munkanapra kéred, azt csak akkor tudjuk teljesíteni, ha a megrendelésed 14.00 óráig megérkezett.

Ha a megrendelés 14.00 óra után érkezett be, akkor azt a megrendelést automatikusan a megrendelést követő második munkanapon szállítjuk ki.

A vásárláskor lehetőség van kiválasztani egy későbbi szállítási dátumot is, így akár szombat este is megrendelhető a következő hét superjuice csomagjai. Mivel kiszállítást csak munkanapokon vállalunk, így kérjük, hogy olyan dátumot válassz, amely munkanapra esik.

Olyan esetekben, amikor egy ünnep miatt munkanap csere van, és ez a munkanap szombati napra kerül meghatározásra a jogszabály szerint – a superjuice nem vállal kiszállítást.

Amennyiben léböjtöt tartasz és azt a kiszállítás napján kezded el, így kérünk, hogy mindenképpen jelezd, hogy csomagod időben megérkezzen.

Kérjük, hogy olyan szállítási címet adj meg , ahol a kiszállítási időben – azaz 07.00 – 15.00 között – át tudod venni – akár Te, akár egy munkatársad, családtagod stb. – a futártól a megrendelt termékeket.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a SUPERJUICE termékek hűtést igényelnek.