Kiszállítási területek
A superjuice termékeket Magyarország területén bárhová kiszállítjuk: Budapesten a weboldalon keresztül megjelölt dátumon, vidéki kiszállítás esetén szállítmányozó cégen keresztül jutnak el a csomagok, ezért a kiszállítás időpontját külön emailben jelezzük vissza. Részletekért kérjük olvasd el a Vidéki kiszállításra vonatkozó információkat.
Minimum rendelési érték és kiszállítási díjak Budapesten

Budapesti kiszállításunk munkanapokon elérhető. A rendelési minimum összege 5000 HUF. A kiszállítás díja 5.000 HUF rendelési értékig 1000 HUF. 5001 HUF felett ingyenesen szállítunk.

Rendelés leadásának határideje és a kiszállítás dátuma
A 12.00 óráig leadott megrendeléseket  akár a a rendelést követő munkanapon is ki tudjuk szállítani.
12.00 óra után adtam le a megrendelésem. Mikor kaphatom meg a csomagom a legkorábban?
A 12.00 óra után feladott megrendeléseket legkorábban csak a megrendeléstől számított második munkanapon tudjuk teljesíteni.
Mikor érkezik a futár?
Futárunk a megadott szállítási címre 07.00 és 12.00 óra között fog megérkezni. Amennyiben léböjtöt tartasz és azt a kiszállítás napján kezded el, arra kérünk, hogy mindenképpen jelezd a rendelés feladásakor a MEGJEGYZÉS -ben, hogy csomagod időben megérkezzen. Kérünk továbbá, hogy jelezd nekünk, mi az a legkorábbi reggeli óra, amikor az aznapi böjtcsomagot kiszállíthatjuk.
Kérjük, hogy a gördülékeny kézbesítés érdekében a megrendelés során a kapucsengő, épület, helyettes – átvevő neve stb. minél pontosabban legyen feltüntetve. Köszönjük.
Léböjtöt tartok. Mikor kapom meg a csomagom?
Amennyiben léböjtöt tartasz és azt a kiszállítás napján kezded el, arra kérünk, hogy mindenképpen jelezd a rendelés feladásakor a MEGJEGYZÉS -ben, hogy csomagod időben megérkezzen. Kérünk továbbá, hogy jelezd nekünk, mi az a legkorábbi reggeli óra, amikor az aznapi böjtcsomag kiszállíthatjuk.
Kérjük, hogy a gördülékeny kézbesítés érdekében a megrendelés során a kapucsengő, épület, helyettes – átvevő neve stb. minél pontosabban legyen feltüntetve. Köszönjük.
Milyen információkkal segíthetek a hatékony kiszállítás érdekében?
Kérjük, hogy a gördülékeny kézbesítés érdekében a megrendelés során a kiszállítással kapcsolatos információk minél pontosabban legyenek feltüntetve, így például:
a kapucsengő
épület
átvevő / ajándékozott / kolléga neve
kiszállítás legkorábbi időpontja
(pl. a munkahelyre kérted a a megrendelést, de 10.00 előtt senki sincs bent, aki átvegye a csomagot – az ilyen információknak nagyon örülünk!
KÖSZÖNJÜK!