HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

KISZÁLLÍTÁSI TERÜLETEK

A superjuice termékeket Magyarország területén bárhová kiszállítjuk: Budapesten és környékén a weboldalon keresztül megjelölt dátumon, vidéki szállítási cím esetén szállítmányozó cégen keresztül jutnak el a csomagok, ezért a kiszállítás időpontját külön emailben jelezzük vissza. Részletekért kérjük olvasd el a Vidéki kiszállításra vonatkozó információkat.

Áraink bruttó árak, az áfát tartalmazzák.

Budapesti kiszállítási cím esetén kiszállítási díjaink a következőképpen alakulnak:

– INGYENES kiszállítás – min. 4001 HUF rendelési összeg felett

– 1000 HUF kiszállítási díj 4000 HUF vagy alatti rendelési összeg alatt

– A többnapos léböjt csomagok esetében nem számítunk fel kiszállítási díjat.

Budapest agglomerációjában lévő kiszállítási cím esetén kiszállítási díjaink a következőképpen alakulnak:

 • INGYENES kiszállítás min. 10001 HUF rendelési érték esetén 
 • 10000 HUF alatti rendelési érték alatt súly alapú kiszállítási díjat számítunk fel,  mivel vagy saját futárral vagy szállítmányozási partnerünk segítségével juttatjuk el a juice-okat a megadott szállítási címre. A szállítás díja a megrendelt termékek súlya alapján kerül kiszámításra, de maximum 1900 HUF.

Budapest agglomerációjában az alábbi települések szerepelnek:

Budaörs, Diósd, Tárnok, Érd, Törökbálint, Szentendre, Taksony, Dunaharaszti, Szigetszentmiklós

Magyarországon – a Budapest és Budapest agglomeráció településein kívüli  kiszállítás esetén (VIDÉK):

A vidéki kiszállítás esetén szállítmányozási partnerünk segítségével juttatjuk el a juice-okat a megadott szállítási címre. A szállítás díja a megrendelt termékek súlya alapján kerül kiszámításra, de maximum 1900 HUF.

  • a minimum rendelési érték10000 HUF
  • minden megrendelést egy egyedi emailben igazolunk vissza, melyben jelezzük a kiszállítás várható dátumát
  • kiszállítás KEDD, SZERDA, CSÜTÖRTÖK és PÉNTEKI munkanapokon van
  • minden megrendelt többnapos léböjt csomagot egyszerre postázunk: egy részét kérésre frissen, másik részét sokkolva
  • a szerződött szállítmányozó partnerünk a terméket hűtődobozban adja át, de az átadás utáni szükséges hűtési körülményekről gondoskodni kell
  • juice, limonádé, shot, növényi tej és az ezen termékekből összeállított csomagok romlandóak, a fogyaszthatóságuk dátuma a palackon  kerül feltüntetésre
  • a sokkolt termékek a szálllítás napjától 179 napig őrzik meg minőségüket fagyasztóban tárolva (min. – 16 C), felolvasztás után 4 napig fogyaszthatóak
  • friss termékeink hűtést igényelnek. a hűtésre vonatkozó hűtési tartományt a palackon jelöltük
  • mivel minden általunk gyártott termék romlandó és minőségét rövid ideig megőrzi meg, ezért az elállási vagy felmondási jog nem érvényesíthető. Ez alől kivételt képeznek a nem élelmiszernek minősülő termékeink pl.: brandingelt sapkák, táskák, hűtőtáska, ruhanemű stb..

Felhívjuk figyelmetek, hogy a termék átvétele után tapasztalt bármilyen minőségbeli probléma esetén forduljatok Hozzánk bizalommal, mert mindig törekszünk arra, hogy megoldást találjunk a felmerült problémára.

MINIMUM RENDELÉSI ÉRTÉK ÉS KISZÁLLÍTÁSI DÍJAK

Budapest:

A rendelési minimum összege 4000 HUF. A kiszállítás díja 4.000 HUF rendelési értékig 1000 HUF. 4001 HUF felett ingyenesen szállítunk.

Budapest agglomeráció:

 • Ingyenes: 10001 Ft felett
 • 10.000 HUF rendelési érték alatt a kiszállítási díjáltalány: 2500 HUF

Vidék: lásd VIDÉKI KISZÁLLÍTÁS-ra vonatkozó menüpont.

RENDELÉSEK LEADÁSÁNAK HATÁRIDEJE ÉS A KISZÁLLÍTÁS DÁTUMA

A 14.00 óráig leadott megrendeléseket akár már másnap reggel ki tudjuk szállítani.

14.00 ÓRA UTÁN RENDELTEM. MIKOR KAPHATOM MEG A CSOMAGOM A LEGKORÁBBAN?

 

A 14.00 óra után elküldött megrendeléseket legkorábban csak a megrendeléstől számított második munkanapon tudjuk teljesíteni, melye dátum a webshopban a rendelés leadásakor is látható.

MIKOR ÉRKEZIK A FUTÁR?

Futárunk a megadott szállítási címre 07.00 és 12.00 óra között fog megérkezni. Amennyiben léböjtöt tartasz és azt a kiszállítás napján kezded el, arra kérünk, hogy mindenképpen jelezd a rendelés feladásakor a MEGJEGYZÉS -ben, hogy csomagod időben megérkezzen. Kérünk továbbá, hogy jelezd nekünk, mi az a legkorábbi reggeli óra, amikor az aznapi böjtcsomagot kiszállíthatjuk.

Kérjük, hogy a gördülékeny kézbesítés érdekében a megrendelés során a kapucsengő, épület, helyettes – átvevő neve stb. minél pontosabban legyen feltüntetve. Köszönjük.

 

LÉBÖJTÖT TARTOK. MIKOR ÉS HOGYAN ÉRKEZIK A CSOMAG?

Amennyiben léböjtöt tartasz és azt a kiszállítás napján kezded el, arra kérünk, hogy mindenképpen jelezd a rendelés feladásakor a MEGJEGYZÉS -ben, hogy csomagod időben megérkezzen. Kérünk továbbá, hogy jelezd nekünk, mi az a legkorábbi reggeli óra, amikor az (első adag) böjtcsomag kiszállíthatjuk.

Kérjük, hogy a gördülékeny kézbesítés érdekében a megrendelés során a kapucsengő, épület, helyettes – átvevő neve stb. minél pontosabban legyen feltüntetve. Köszönjük.

 

MILYEN INFORMÁCIÓKKAL SEGÍTHETEM A HATÉKONY KISZÁLLÍTÁST?

Kérjük, hogy a gördülékeny kézbesítés érdekében a megrendelés során a kiszállítással kapcsolatos információk minél pontosabban legyenek feltüntetve, így például:

a kapucsengő

épület

átvevő / ajándékozott / kolléga neve

kiszállítás legkorábbi időpontja

(pl. a munkahelyre kérted a a megrendelést, de 10.00 előtt senki sincs bent, aki átvegye a csomagot – az ilyen információknak nagyon örülünk!

KÖSZÖNJÜK!