HÁZHOZSZÁLLÍTÁS ÁRAK ÉS TERÜLETEK 2022

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS ÁRAK, KISZÁLLÍTÁSI TERÜLETEK ÉS FELTÉTELEK

A superjuice termékeket Magyarország területén bárhová kiszállítjuk: Budapesten és környékén a weboldalon keresztül megjelölt dátumon, vidéki szállítási cím esetén szállítmányozó cégen keresztül jutnak el a csomagok, ezért a kiszállítás időpontját vagy külön emailben jelezzük vissza vagy a webshopon keresztüli üzenetben. Részletekért kérjük olvasd el a Vidéki kiszállításra vonatkozó információkat.

Áraink bruttó árak, az áfát tartalmazzák.

Budapesti kiszállítási cím esetén kiszállítási díjaink a következőképpen alakulnak:

 • minimum rendelés 4000 HUF / ezen érték alatt kiszállítást nem tudunk vállalni
 • 6490 HUF vagy az alatti rendelési összeg alatt 1000 HUF kiszállítási díj
 • INGYENES kiszállítás – min. 6490 HUF rendelési összeg felett

– A többnapos léböjt csomagok esetében, melyet több alkalommal szállítunk – nem számítunk fel kiszállítási díjat.

Budapest agglomerációjában lévő kiszállítási cím esetén kiszállítási díjaink a következőképpen alakulnak:

Kistarcsa
Nagytarcsa
Vecsés
Mogyoród
Budaörs
Diósd
Fót
 • min. 10001 HUF rendelési érték esetén 1500 HUF
 • 10000 HUF alatti rendelési érték alatt a szállítás díja egységesen 2500 HUF, melyet saját futárral vagy szállítmányozási partnerünkkel juttatunk el a szállítási címre

Magyarország további településeire, azaz a Budapest és Budapest agglomeráció településein kívüli  kiszállítás esetén / VIDÉK:

A vidéki kiszállítás esetén szállítmányozási partnerünk segítségével juttatjuk el a juice-okat a megadott szállítási címre. A szállítás díja a megrendelt termékek súlya alapján kerül kiszámításra a GLS mindenkori díjszabása alapján. 

  • a minimum rendelési érték 10000 HUF
  • minden megrendelést egy webshopon keresztüli üzenetben és/vagy egyedi emailben igazolunk vissza, melyben jelezzük a kiszállítás várható dátumát
  • kiszállítás KEDD, SZERDA, CSÜTÖRTÖK és PÉNTEKI munkanapokon van
  • HÉTFŐI érkezéssel nincs kiszállítás!
  • minden megrendelt többnapos léböjt csomagot egyszerre postázunk: egy részét kérésre frissen, másik részét sokkolva
  • a szerződött szállítmányozó partnerünk a terméket hűtődobozban adja át, de az átadás utáni szükséges hűtési körülményekről gondoskodni kell
  • friss juice, limonádé, shot, növényi tej és az ezen termékekből összeállított csomagok romlandóak
  • a sokkolt termékek a szálllítás napjától 179 napig őrzik meg minőségüket fagyasztóban tárolva (min. – 16 C), felolvasztás után 4 napig fogyaszthatóak
  • friss termékeink hűtést igényelnek. a hűtésre vonatkozó hűtési tartományt a palackon jelöltük
  • mivel minden általunk gyártott termék romlandó és minőségét rövid ideig megőrzi meg, ezért az elállási vagy felmondási jog nem érvényesíthető. Ez alől kivételt képeznek a nem élelmiszernek minősülő termékeink pl.: brandingelt sapkák, táskák, hűtőtáska, ruhanemű stb..

Felhívjuk figyelmetek, hogy a termék átvétele után tapasztalt bármilyen minőségbeli probléma esetén forduljatok Hozzánk bizalommal, mert mindig törekszünk arra, hogy megoldást találjunk a felmerült problémára.

A 14.00 óráig leadott Budapest vagy Budapest agglomerációban lévő kiszállítási címekre a megrendeléseket akár már másnap reggel ki tudjuk szállítani.

A VIDÉKI megrendelések esetén a kiszállítási napok: KEDD, SZERDA, CSÜTÖRTÖK és PÉNTEK. 

 

A 14.00 óra után elküldött megrendeléseket legkorábban csak a megrendeléstől számított második munkanapon tudjuk teljesíteni, melye dátum a webshopban a rendelés leadásakor is látható.

Futárunk a megadott szállítási címre 07.00 és 12.00 óra között fog megérkezni. Amennyiben léböjtöt tartasz és azt a kiszállítás napján kezded el, arra kérünk, hogy mindenképpen jelezd a rendelés feladásakor a MEGJEGYZÉS -ben, hogy csomagod időben megérkezzen. Kérünk továbbá, hogy jelezd nekünk, mi az a legkorábbi reggeli óra, amikor az aznapi böjtcsomagot kiszállíthatjuk.

Kérjük, hogy a gördülékeny kézbesítés érdekében a megrendelés során a kapucsengő, épület, helyettes – átvevő neve stb. minél pontosabban legyen feltüntetve. Köszönjük.

 

Amennyiben léböjtöt tartasz és azt a kiszállítás napján kezded el, arra kérünk, hogy mindenképpen jelezd a rendelés feladásakor a MEGJEGYZÉS -ben, hogy csomagod időben megérkezzen. Kérünk továbbá, hogy jelezd nekünk, mi az a legkorábbi reggeli óra, amikor az (első adag) böjtcsomag kiszállíthatjuk.

Kérjük, hogy a gördülékeny kézbesítés érdekében a megrendelés során a kapucsengő, épület, helyettes – átvevő neve stb. minél pontosabban legyen feltüntetve. Köszönjük.

 

Kérjük, hogy a gördülékeny kézbesítés érdekében a megrendelés során a kiszállítással kapcsolatos információk minél pontosabban legyenek feltüntetve, így például:

a kapucsengő

épület

átvevő / ajándékozott / kolléga neve

kiszállítás legkorábbi időpontja

(pl. a munkahelyre kérted a a megrendelést, de 10.00 előtt senki sincs bent, aki átvegye a csomagot – az ilyen információknak nagyon örülünk!

KÖSZÖNJÜK!

Vélemény, hozzászólás?