Kiszállítási területek
Jelenleg Budapest teljes területén vállalunk kiszállítást munkanapokon.
Rendelés leadásának határideje és a kiszállítás dátuma
A 12.00 óráig leadott megrendeléseket a rendelést követő munkanapon vagy a megrendelés során – kötelezően megjelölt dátumon szállítjuk ki.
12.00 óra után adtam le a megrendelésem. Mikor kaphatom meg a csomagom a legkorábban?
A 12.00 óra után feladott megrendeléseket legkorábban csak a megrendeléstől számított második munkanapon tudjuk teljesíteni.
Mikor érkezik a futár?
Futárunk a megadott szállítási címre 07.00 és 15.00 óra között fog megérkezni. Amennyiben léböjtöt tartasz és azt a kiszállítás napján kezded el, arra kérünk, hogy mindenképpen jelezd a rendelés feladásakor a MEGJEGYZÉS -ben, hogy csomagod időben megérkezzen. Kérünk továbbá, hogy jelezd nekünk, mi az a legkorábbi reggeli óra, amikor az aznapi böjtcsomagot kiszállíthatjuk.
Kérjük, hogy a gördülékeny kézbesítés érdekében a megrendelés során a kapucsengő, épület, helyettes – átvevő neve stb. minél pontosabban legyen feltüntetve. Köszönjük.
Léböjtöt tartok. Mikor kapom meg a csomagom?
Amennyiben léböjtöt tartasz és azt a kiszállítás napján kezded el, arra kérünk, hogy mindenképpen jelezd a rendelés feladásakor a MEGJEGYZÉS -ben, hogy csomagod időben megérkezzen. Kérünk továbbá, hogy jelezd nekünk, mi az a legkorábbi reggeli óra, amikor az aznapi böjtcsomag kiszállíthatjuk.
Kérjük, hogy a gördülékeny kézbesítés érdekében a megrendelés során a kapucsengő, épület, helyettes – átvevő neve stb. minél pontosabban legyen feltüntetve. Köszönjük.
Milyen információkkal segíthetek a hatékony kiszállítás érdekében?
Kérjük, hogy a gördülékeny kézbesítés érdekében a megrendelés során a kiszállítással kapcsolatos információk minél pontosabban legyenek feltüntetve, így például:
a kapucsengő
épület
átvevő / ajándékozott / kolléga neve
kiszállítás legkorábbi időpontja
(pl. a munkahelyre kérted a a megrendelést, de 10.00 előtt senki sincs bent, aki átvegye a csomagot – az ilyen információknak nagyon örülünk!
KÖSZÖNJÜK!