A HŰSÉGPROGRAM-ban minden regisztrált vásárló a vásárlásai után hűségpontokat szerezhet, melyet későbbi vásárlásaik során kedvezményekre válthatnak.
A SUPERJUICE HŰSÉGPROGRAM minden vásárló számára elérhető, aki webshopunkba regisztrál, vásárlásait regisztrált vásárlóként teszi.
A hűségpontok beváltása nem kötelező.
 A regisztrációért minden vásárló – automatikusan – 50 hűségpontot kap. Min. 100 hűségpont szükséges ahhoz, hogy hűségpontjainkat be tudjuk váltani. Amennyiben még csak 99 pontod van, akkor nem lehetséges ennek a 99 pontnak a beváltása.
A megrendelés összegének 5%-a fizethető, csökkenthető hűségpontokkal.
A hűségprogramban részt vevő vásárlók a hűségpontjaikról SZEMÉLYES FIÓK-ban szerezhetnek információt. A rendelés során mind a KOSÁR, mind a PÉNZTÁR oldalakon található információ a megszerezhető és/vagy a beváltható hűségpontok számáról.
A hűségpontok utánvétel esetén csak akkor kerülnek jóváírásra, ha a rendelés státusza teljesített, azaz a megrendelt termék/eket a megrendelő kifizette.
A törölt rendelések esetében szerzett pontokat a webshop automatikusan törli.
A hűségpontok nem feltétlenül alkalmazhatóak minden meghirdetett akció során, a beváltás nem feltétlenül alkalmazható akciós termék esetében.
 A hűségpontok a megszerzésük után 60 napig válthatóak be, majd automatikusan törlésre kerülnek.