A SUPERJUICE -ban benne van a szívünk – lelkünk, de  nem csak ezért szeretnek velünk dolgozni partnereink.

Hogy miért válassz minket a rendezvényedre, egészségnapodra vagy épp kávézódba, pékségedbe, bisztródba, szállodádba?

Mert a SUPERJUICE termékek a természet tiszta erejét tartalmazzák: zöldséget és gyümölcsöt. Napsütötte, élettel teli, válogatott, friss és mosolygós gyümölcsöket, zöldségeket, aminek elegyéből izgalmas ízvilágot alkottunk.

Soha nem rontanánk el azzal a termékeinket, hogy tartósítsuk őket: nem hiszünk a pasztőrizálásban, sem a HPP-ben. Nem hiszünk az adalékanyagokban, a színezőanyagokban, sem az ízfokozókban. A vevőid a legjobbat érdemlik!

Hisszük, hogy partnereink, fogyasztóink már értik, hogy a hidegen préselés, azaz az ún. cold pressed technológia és a frissesség kombinálcióával lehet létrehozni a legjobbat.

A koncentrátumból vagy pasztőrizálással készült vagy HPP-zett termékek ízére, színére, beltartalmára az alkalmazott eljárás erős hatással van. Szerintünk nem előnyére. Mi azt adjuk a vevőinknek, amitben mi magunk is hiszünk, amit jó szívvel adunk gyermekeinknek, családunknak. Minden superjuice kolléga a nap végén superjuice-t iszik 🙂

Termékeinket csomagolását Kaszányi Nóra nemzetközi díjakat elnyert, fiatal és nagyon tehetséges grafikus tervezte meg úgy, hogy az brandingelhető legyen. Céges rendezvényre egyedi megjelenést is tudunk biztosítani.

Országos kiszállításunkat nemzetközi szállítmányozási partneren keresztül, míg budapesti és Budapest környéki házhozszállítást saját futár kollégáinkkal valósítjuk meg.

Magyar családi vállalkozásként, önerőből vágtunk bele a SUPERJUICE-ba, pedig teljesen más területről érkeztünk egy olyan termék gyártásába, amit addig senki nem vállalt be. Ma már több mint 60 partnert szolgálunk ki. Növekvő piacunk biztosítéka az egyre egészségtudatosabb, minőségre vágyó vásárló.

superjuice nagykereskedelem