A SUPERJUICE -ban benne van a szívünk – lelkünk, ám nem csak ezért szeretnek velünk dolgozni partnereink.

A SUPERJUICE termékek a természet tiszta erejét tartalmazzák: zöldséget és gyümölcsöt. Napsütötte, élettel teli, válogatott, friss és mosolygós gyümölcsöket, zöldségeket, aminek elegyéből izgalmas ízvilágot alkotunk. 

Frissen, minden nap. 

Soha nem rontanánk el azzal a termékeinket, hogy tartósítsuk őket: nem hiszünk a pasztőrizálásban, sem a HPP-ben. Nem hiszünk az adalékanyagokban, a színezőanyagokban, sem az ízfokozókban. 

Hisszük azt, hogy mindenki a legjobbat érdemli. 

Hisszük, hogy partnereink, fogyasztóink már értik, hogy a hidegen préselés, azaz az ún. cold pressed technológia és a frissesség kombinációjával lehet létrehozni a legjobbat gyümölcs – és zöldséglevet.

A koncentrátumból,pasztörizált vagy HPP-zett termékek nem érnek a cold pressed juice-ok nyomába: sem ízélményben, sem vizuális élményben, sem beltartalmi értékek tekintetében.

A HPP, a „lágy” vagy akármilyen pasztörizálás erős hatással van a termék minőségére. Szerintünk nem előnyére. Mi azt adjuk, amiben mi magunk is hiszünk, amit jó szívvel adunk gyermekeinknek, családunknak. 

Termékeinket csomagolását Kaszányi Nóra nemzetközi és magyar díjakat nyert, fiatal és nagyon tehetséges grafikus tervezte meg úgy, hogy az brandingelhető legyen. 

Céges rendezvényre egyedi megjelenést is tudunk biztosítani.  

Az országos kiszállításokat nemzetközi szállítmányozási partneren keresztül, a budapesti és a Budapest környéki házhozszállítást saját futár kollégáinkkal valósítjuk meg. 

Magyar családi vállalkozásként, önerőből vágtunk bele a SUPERJUICE-ba, pedig teljesen más területről érkeztünk egy olyan termék gyártásába, amit addig senki nem vállalt be. Ma már több mint 60 partnert szolgálunk ki. 

Növekvő piacunk biztosítéka az egyre egészségtudatosabb, minőségre vágyó vásárló.

 

superjuice partner

SUPERJUICE FORGALMAZÁS / RENDEZVÉNY